B&B il giardino segreto

Napels zien en niet sterven!

Ruime kamers met beschikking over een eigen badkamer, uitzicht op “Hortus Botanicus”, geheime tuin, tips, informatie en hulp … om echt te genieten van deze eigenaardige stad. In het centrum van Napels.

Het is meer dan een Bed & Breakfast met een welkomsdrankje. Als u van rust houdt en mooie tuinen maar voor wat voor een reden dan ook Napels bezoekt, dan is dit de plek om te zijn.
Tegenover het huis vindt u dus het kleurige, rumoerige, en drukke Napolitaanse leven met haar pizzeria’s, winkels en typische restaurants. Aan de achterkant van huis echter, vind u zingende vogels, de rust en de uit de 18e eeuw stammende privé tuin omringt door muren en andere tuinen.
In een typisch gebouw, eveneens uit de 18e eeuw, vind u op de eerste verdieping drie kamers met allen hun eigen badkamer; op de tussenverdieping is de toegang tot onze geheime tuin.
Het centraal station, metro, museums, decumans (antieke Romeinse wegen) en andere wonderen van Napels zijn slechts op een paar minuten loop afstand. En, de bus stop voor ons gebouw.
Ons idee van gastvrijheid om je thuis te laten voelen in een Italiaanse familie, maar hoe je het ook prefereert, je privacy wordt gerespecteerd. Ons hoofddoel is om uw verblijf zo knus mogelijk te maken. Wij kennen de stad als geen ander met haar gebruiksaanwijzingen en mogelijkheden; wij zijn vereerd om u te assisteren zodat u Napels op haar best kan ervaren.
Op dit moment spreken wij Engels, Frans en Nederlands. Wij houden van culturele contacten.

e-mail: Address: Telephone:
anna@ilgiardinosegreto.org Via Foria, 216 (+39) 081 444304
mario@ilgiardinosegreto.org 80139 Napoli (+39) 331 7306776
  Italia (+39) 333 6360336